Vacatures — 5

Missie

Onze collega’s zetten zich dagelijks in voor het gezond houden van de Sociale Zekerheid, zodat iedereen in Nederland de sociale zekerheid krijgt die hij verdient.

We hebben een prachtig sociaal stelsel in Nederland, maar dit stelsel werkt pas echt als iedereen er op een goede manier gebruik van maakt. SV Land werkt precies op het snijvlak van sociale rechten en plichten. Wij vinden namelijk dat iedereen moet krijgen waar hij recht op heeft. Daar zetten wij ons elke dag voor in.  

Onze missie

Het gezond houden van de sociale zekerheid in Nederland, zodat iedereen de sociale zekerheid krijgt die hij verdient.

Onze collega’s maken impact. Zowel intern als bij verzekeraars, gemeenten, overheidsinstellingen en grote organisaties. Met jouw specialistische kennis help jij mensen en organisaties de juiste keuzes te maken.  

Onze visie

SV Land wil met haar specialistische kennis de Sociale Zekerheid in Nederland beter maken en betaalbaar houden.

Wij hebben verstand van Sociale Zekerheid, met hart voor mensen.  

We geloven dat de terugkeer van het persoonlijk contact en de menselijke maat hierin de sleutels zijn. Wij zijn open en eerlijk, hebben kennis van zaken en blijven altijd onszelf.  

We hebben altijd oog voor de mens achter het dossier. We gaan het gesprek aan, zoeken mensen op en kijken samen naar mogelijkheden, in de geest van de wet. We begrijpen dat ons vak vooral mensenwerk is, ondanks complexe regelgeving. 

Door onze brede, specialistische kennis vinden we voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. We delen onze kennis op het gebied van sociale zekerheid dagelijks, bij onze opdrachtgevers en via onze eigen opleidingen. 

Samen met jou houden wij de Sociale Zekerheid gezond! 

Meer over SV Land

Wie zijn wij?

Nu je onze missie en visie hebt gelezen ben je natuurlijk nieuwsgierig wie of wat SV Land is.

Lees verder

Werken bij SV Land

Sta jij achter onze missie én onze kijk op de Sociale Zekerheid, Neem eens een kijkje bij onze vacatures

Lees verder