Vacatures — 6

Missie

Bij SV Land werken wij elke dag met passie en toewijding aan een rechtvaardige verdeling van de sociale zekerheid in Nederland.

Of het nu gaat om de sociale lasten of de sociale baten: eenieder moet krijgen waar hij recht op heeft – of juist bijdragen wat van hem gevraagd wordt. Dat is wat ons drijft.

Of je nu bij SV Land zelf aan de slag gaat, of gedetacheerd wordt bij een bedrijf, verzekeraar, gemeente of overheidsinstelling: met jouw specialistische kennis help jij mensen om de juiste keuzes te maken.

Visie

De wereld om ons heen verandert snel en wetten en regels veranderen mee. Hierdoor is de Sociale Zekerheid ook kwetsbaar.

Als we niet scherp zijn op de uitvoering en de consequenties ervan, ontstaat er ruimte om – soms onbedoeld – misbruik te maken van het systeem.

Ook vergrijzing, de groei van de zorgkosten en het sterk oplopend verzuim zorgt ervoor dat de betaalbaarheid van de Sociale Zekerheid onder druk staat.

SV Land wil met haar specialistische kennis de Sociale Zekerheid in Nederland beter maken en betaalbaar houden.

We geloven dat de terugkeer van het persoonlijk contact en de menselijke maat hierin de sleutels zijn. Fysieke gesprekken, echte interesse en regelmatig contact helpen aantoonbaar om fouten, fraude en verzuim te voorkomen.

Samen met jou houden wij de Sociale Zekerheid gezond.

Meer over SV Land

Wie zijn wij?

Nu je onze missie en visie hebt gelezen ben je natuurlijk nieuwsgierig wie of wat SV Land is.

Lees verder

Werken bij SV Land

Sta jij achter onze missie én onze kijk op de Sociale Zekerheid, Neem eens een kijkje bij onze vacatures

Lees verder