Vacatures — 7
gemeentebanen

Gemeentebanen: onze vacatures in de sociale zekerheid

Ben jij op zoek naar een baan bij de gemeente? Op onze website vind je diverse gemeentebanen in de sociale zekerheid. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Handhavingsspecialist, Inkomensconsulent of Adviseur Voorliggende Voorzieningen.

Als je bij SV Land komt werken, leiden we je grondig op en detacheren wij je bij een gemeente bij jou in de regio. Met jouw specialistische kennis help je burgers met recht op een uitkering, voorkom je uitkeringsfraude of spoor je fraudeurs op.

Je zet orde op zaken als blijkt dat mensen in een verkeerde uitkering zitten en je helpt je collega’s bij de gemeente om hier alerter op te zijn. Zo help jij op jouw plek de sociale zekerheid in Nederland beter en betaalbaarder te maken.

Welke gemeentebanen hebben wij op dit moment openstaan?

Waarom een gemeentebaan?

Werken voor de gemeente heeft zo zijn voordelen…

  • Zo zijn er bij de gemeente veel verschillende functies en volop doorgroeimogelijkheden.
  • Daarnaast profiteer je van een mooie cao met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
  • Thuiswerken is bij vrijwel alle gemeentebanen goed mogelijk, waardoor je veel vrijheid hebt om je dag te starten op een moment dat het jou uitkomt, of te onderbreken met een langere of kortere pauze.

Natuurlijk is er meer dan de praktische voordelen voor jouzelf. Een gemeentebaan betekent ook: jouw steentje bijdragen aan een rechtvaardiger Nederland: jij helpt met jouw inspanningen mee om ervoor te zorgen iedereen in Nederland dat krijgt waar hij of zij recht op heeft.

Tegelijkertijd zorg je ervoor dat kwaadwillenden geen kans krijgen. Uiteindelijk draagt dat allemaal bij aan een sociale zekerheid waar we in Nederland op kunnen bouwen en vertrouwen.

Collega's vertellen

Wat gebeurt er als je solliciteert?

Solliciteer je op een gemeentebaan bij SV Land, dan word je door ons opgeleid als specialist Sociale Zekerheid. Wij hebben meer dan 40 opleidingen in eigen huis die gegeven worden door ervaren specialisten uit het vakgebied. Deze trainingen bereiden je voor op de arbeidspraktijk en sluiten direct aan op de cases waarmee jij dagelijks te maken hebt.

Vanaf dag 1 word je gedetacheerd bij gemeenten die specialistische kennis missen op het gebied van Handhaving, Voorliggende Voorzieningen of Werk en Inkomen. De eerste weken werk je onder verantwoordelijkheid van een ervaren specialist die je de kneepjes van het vak leert. Daarna mag je zelfstandig aan de gang.

Verhalen van opdrachtgevers

Waarom een gemeentebaan via SV Land?

SV Land is dé detacheerder van sociale zekerheidsspecialisten bij gemeenten in Nederland. Meer dan 30 (grote) gemeenten in Nederland maken gebruik van onze know-how.

Meer dan 30 (grote) gemeenten in Nederland maken gebruik van onze know-how.

Bij SV Land zelf werken ongeveer 100 specialisten, maar de sfeer is familiair en de lijnen zijn kort. Collega’s kennen en waarderen elkaar. We versterken elkaar, moedigen elkaar aan en houden elkaar scherp.

SV Land wil met haar gemeentebanen de Sociale Zekerheid in Nederland beter maken en betaalbaar houden.

We geloven dat de terugkeer van het persoonlijk contact en de menselijke maat hierin de sleutels zijn. Fysieke gesprekken, echte interesse en regelmatig contact helpen aantoonbaar om fouten, fraude en verzuim te voorkomen.

Samen met jou houden wij de Sociale Zekerheid gezond.