Vacatures — 7
casemanager verzuim vacature

Casemanager Verzuim vacature      

Wil jij je doorgroeien als HR-professional en ben je op zoek naar een Casemanager Verzuim vacature? Bij SV Land vind je vacatures voor starters, medior- en senior Casemanager Verzuim.

Wat maakt SV Land uniek?

SV Land is al meer dan 20 jaar dé onafhankelijke specialist in sociale zekerheid. Onze mensen helpen toonaangevende bedrijven in Nederland om verzuim onder controle te krijgen. Solliciteer je op een Casemanager Verzuim vacature, dan word je door ons gedetacheerd bij een van onze klanten.

Opgeleid en ingewerkt

Ben je starter? Dan word je door ons niet alleen opgeleid, maar ook ingewerkt en begeleid door een senior Casemanager Verzuim.

Als Casemanager Verzuim werken bij SV Land heeft sowieso het grote voordeel dat je regelmatig sparren kan met vakgenoten. Zo hou je je kennis op peil en sta je er nooit alleen voor!

Verzuim bestrijden

Bij SV Land vinden we de sociale zekerheid een groot goed. Het is fijn dat mensen die vanwege ziekte uitvallen in Nederland nooit bang hoeven te zijn dat hun inkomen wegvalt.

Tegelijkertijd zien we dat werknemers soms bewust of onbewust misbruik maken van het systeem. Veel verzuim heeft geen medische oorzaak, maar is terug te voeren op arbeidsconflicten of problemen in de thuissituatie.

Als je reageert op onze een van onze Casemanager Verzuim vacatures help je werkgevers om adequaat op verzuim te reageren en daarmee te voorkomen dat verzuim langdurig verzuim wordt.

Samenwerken met verzuimprofessionals

Behalve met collega-Casemanagers Verzuim werk je bij SV Land nauw samen met andere verzuimprofessionals, zoals de Arbeidsdeskundige, de Casemanager WGA en de Adviseur Inzetbaarheid.

Samen vormen jullie een (remote) verzuimteam, met veel kennis en ervaring. Samen helpen jullie werkgevers verzuim te verminderen én te voorkomen.

Doorgroeien als Casemanager Verzuim

Wil je doorgroeien als Casemanager Verzuim? Dan kan je ook overwegen te reageren op onze vacature Casemanager Verzuim en Inzetbaarheid.

In deze functie leer je om verder te kijken dan ‘brandjes blussen’. Je helpt werkgevers om met verzuimbeleid en verzuimprocedures, je traint leidinggevenden en je helpt mee om de bedrijfscultuur zo te beïnvloeden dat verzuim meer en meer voorkomen wordt.

Wie zoeken we voor onze Casemanager Verzuim vacature?

Voor onze vacatures zoeken we HR-professionals met een HBO-opleiding en interesse in het vakgebied.

Jouw karakter is het belangrijkst: we zijn op zoek naar mensen die goed kunnen communiceren, zowel richting de werkgever als richting de werknemer.

Je moet empatisch kunnen zijn, maar ook resoluut. Als Casemanager Verzuim ben je niet bang om moeilijke beslissingen te nemen en leg je de vinger op de zere plek. Tegelijkertijd weet je mensen te motiveren en mee te krijgen.

Bij SV Land werken enkel professionals. We bieden onze klanten verzuimhulp van hoge kwaliteit. Dat betekent dat we je een gedegen opleiding bieden en van je verwachten dat je je kennis jaarlijks op peil houdt. Alle opleidingen kan je bij ons intern volgen, omdat SV Land behalve detacheerder ook een van de belangrijkste verzuim opleiders is van Nederland.

Wat bieden wij je als je bij ons komt werken?

Als je reageert op onze Casemanager Verzuim vacature en na een sollicitatieperiode door ons aangenomen wordt als onze nieuwe collega, geniet je van diverse voordelen. Wat dacht je van:

 • Een salaris tot €4.951,78,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring
 • Een overeenkomst voor de duur van een jaar. Als het van beide kanten klikt, gaan we snel over naar een vaste aanstelling
 • Een leaseauto, die je ook privé mag gebruiken
 • 25 Vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urige werkweek
 • Me-Time-dag, een verlofdag speciaal voor jou alleen
 • Jaarlijks loyaliteitsverlof vanaf 3 jaar en 5 jaar in dienst
 • Mogelijkheid tot het volgen van een interne opleiding en daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget
 • Een jaarlijkse winstdelingsregeling
 • Regelmatig leuke bijeenkomsten met je collega’s, zowel informeel als vakinhoudelijk
 • Naast het werken is er ook volop ruimte voor leuke teamuitjes en hebben we 2 keer per maand een gezamenlijke SV Lunch in ons eigen SV Café
 • Een vitale omgeving met gratis fruit en actieve challenges
 • Een MVO sportgerichte organisatie waarbij we ons inzetten voor mooie doelen

Waarom SV Land?

 • Professionele Groei: Bij SV Land geloven we in jouw potentieel. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en uitdagen. De vacature arbeidsdeskundige bij SV Land is jouw kans om te groeien.
 • Impact: Jouw werk als arbeidsdeskundige bij SV Land draagt bij aan een betere en rechtvaardigere arbeidsmarkt. Hier ben je geen nummer, maar een belangrijk onderdeel van een team van verzuimexperts dat ernaar streeft om positieve verandering teweeg te brengen. De vacature arbeidsdeskundige bij SV Land biedt jou de kans om impact te maken.
 • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat een goede werk-privébalans essentieel is voor jouw welzijn. Bij SV Land bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken, zodat jij jouw leven in balans kunt houden. De vacature arbeidsdeskundige bij SV Land is flexibel en past bij jouw levensstijl.

Casemanager Verzuim vacatures