Vacatures — 6

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je benieuwd bent naar het verhaal van SV Land. Wij nemen je hier graag in mee!

SV Land - 22 jaar

Een sterke Sociale Zekerheid is waar wij voor gaan. Samen werken wij elke dag weer aan hetzelfde doel: het gezond houden van het Sociale Zekerheidsstelsel. Dit doen we bij ons op kantoor of bij onze opdrachtgevers.  

In onze werkwijze komen de volgende kernwaarden voor: kennis, openheid en eigenheid. Wij geloven dat specialisme en expertise nodig is om blijvend impact te maken. Wij werken eerlijk en transparant, zodat jij weet dat jij op ons kunt rekenen. Daarnaast is iedereen uniek en zien wij de absolute meerwaarde in die jij met je meebrengt en is er altijd ruimte voor jou als persoon.

SV Land = breed inzetbaar zijn

SV Land werkt voor verschillende klanten en opdrachtgevers door heel Nederland. Een greep van de sectoren waarin we werkzaam zijn:  

  •  werkgevers
  • arbodiensten
  • verzekeraars
  • gemeenten
  • diverse grote overheidsinstanties. 
Onze Impact

Even een duik in het verleden

In 2001 hebben Rob van Dijk en Charlotte van Leeuwen SV Land opgericht. Op hun eigen unieke wijze wilden zij meebouwen aan een beter Sociale Zekerheidsstelsel. Hieruit ontstond het idee om specialisten bij verschillende organisaties in te zetten die echt kennis van zaken hebben en de rechtvaardigheid en de menselijkheid waarborgen binnen de Sociale Zekerheid.  

Over de start van SV Land

”Die zomervakantieweken van 2001 waarin we thuisbleven en de ochtenden gebruikten om SV Land op te zetten. Met een visitekaartje in de hand dat we zelf hadden ontworpen.

En dan maar grote bedrijven durven bellen! Wat waren we blij als we ergens op gesprek konden komen!” – Charlotte van Leeuwen.

In de opvolgende jaren hebben we een prachtige groei doorgemaakt en is onze dienstverlening verder uitgebreid. Naast ons werk binnen het Sociaal Domein, zijn we nu ook actief op het gebied van Verzuim, waarbij we gespecialiseerde professionals inzetten met uitgebreide kennis van verzuim en inzetbaarheid. We bieden onder andere uitvoering WGA Casemanagement en uitvoering ziektewet verzuimdienstverlening aan om onze klanten te ondersteunen in deze complexe terreinen.

Bovendien zijn we trots op onze juridische afdeling, die gespecialiseerd is op het gebied van bezwaar en beroepsprocedures. Onze juridische ondersteuning op arbeidsrechtelijke zaken zorgt ervoor dat onze klanten met vertrouwen en zekerheid kunnen opereren, wetende dat ze kunnen rekenen op onze professionele begeleiding en advies. Wij hebben verstand van Sociale Zekerheid maar met hart voor mensen. 

Gedurende deze periode heeft SV Land zich ontwikkeld tot een betrouwbare specialist op het gebied van Sociale Zekerheid en blijven we ons vol overgave inzetten om dit vakgebied verder te versterken. Met ons uitgebreide scala aan diensten en expertise zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen en ondersteuning aan onze klanten.

Groei jij met ons mee?

Bij SV Land zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Versterk ons team, verdiep je kennis en vergroot je impact binnen de Sociale Zekerheid.  

Ben jij er klaar voor om je samen met ons in te zetten voor een krachtige Sociale Zekerheid? 

Vacatures

Wat zeggen onze collega's en opdrachtgevers over SV Land?

Onze mensen

Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's zeggen over SV Land? Lees hier hun verhalen.

Lees verder

Onze impact

Wat zeggen onze opdrachtgevers over de impact van de specialisten van SV Land?

Lees verder